Slikanica

Praznovanje na domačem vrtu

V hiši številka 7 v Sončni ulici, kjer živi družina Koren, se pripravljajo na praznovanje rojstnega dne. Deklica Hana bo dopolnila šest let in jeseni bo šla prvič v šolo. Je ljubiteljica zelenjave in sadja. Ko je Hana počivala v senci rožnega grma, je v bližini zaslišala nenavadne glasove. »Le kdo se oglaša?« se je začudila. Radovedno je pogledala za grm. A tisto, kar je videla, ji je vzelo sapo.

Celotno zgodbo si lahko prebereš v slikanici, katero si naložiš s klikom na spodnji gumb.

Slikanica je brezplačna in je namenjena zasebni rabi. Več informacij najdeš na koncu strani.

Pobarvanke

Zraven knjigice si lahko naložiš pobarvanko in si natisneš vse ali posamezen list. Na voljo je pobarvanka za otroke in pobarvanka za odrasle (ali starejše otroke).

Pobarvanki sta brezplačni in sta namenjeni zasebni rabi. Več informacij najdeš na koncu strani.

Kamilica art 61

»Tudi nas, domačega fižola, se ne spoštuje več,« je zbrani druščini potarnal eden izmed fižolčkov na trati. Skupaj s še štirimi brati se je malo prej skobacal iz fižolovega stroka. »Naša mama je vzgojila kar pet sinov,« je nadaljeval drugi fižolček. »Res je, da nikoli ne bomo tako veliki, kot so kosmati ličiji,« je dodal tretji. »In tudi ne tako sočni,« je pripomnil četrti fižolček. »Vendar brez nas ni poštene mineštre, a ne?« Je njihove misli dokončal peti fižolček.

»Morda kumare res nismo svetovljanke, ker ne pridemo od daleč. Nikoli še nismo letele z letalom ali potovale čez ocean. Naše najdaljše potovanje je bila doslej pot z vrta v domačo kuhinjo in shrambo. A smo vedno sočne in hrustljave. Če v sendviču ni kumare, potem takemu prigrizku nekaj manjka. Mar ne?«

Kamilica art 62

PREPOVEDANO je vsakršno reproduciranje, distribuiranje, dajanje v najem, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, vključno s fotokopiranjem, tiskanjem, javnim interaktivnim dostopom ali shranitvijo v elektronski obliki.

Dovoljena je samo uporaba v zasebne namene. Prodaja v komercialne namene je prepovedana!

Veselo branje in barvanje!

Scroll to Top